Zomerschool 2020 – Pianoles in de zomervakantie

Ook deze zomer is Lapiano de hele zomervakantie geopend voor de “zomerlessen”. De planning verloopt wat flexibeler dan in de rest van het schooljaar. Tussen 11 juli en 23 augustus is vanalles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van langere lessen, de mogelijkheid om meerdere keren per week les te volgen, het uitproberen van andere lesvormen en het volgen van online onderwijs. De tarieven voor lessen blijven gelijk. Je bepaalt zelf hoeveel lessen je wilt plannen in de zes weken van de zomervakantie. Wil je bijvoorbeeld 4 van de 6 weken les of heb je liever 12 lessen in 6 weken, dan regelen we dat.

Aanmelden voor extra lessen in de zomervakantie doe je door te mailen naar: chantal_lap@outlook.com

Ik heb er in elk geval zin in, jullie ook?

Liefs en groetjes!

Juf Chantal